Webinar cu Andy Szekely - 20 Aprilie 2018, ora 18:00

Cum să rămâi cu bani la sfârșitul lunii. (indiferent de cât câștigi pe lună)

În acest webinar vei învăța 4 lucruri:

Adio credite bancare

Afli o metodă practică prin care poți evita jugul creditului bancar pentru nevoi curente, ca stresul zilei de mâine să devină o amintire.

Portofelul plin. Mereu!

Afli obiceiul, care îți garantează că rămâi cu bani la sfârșitul lunii și nu cu luna la sfârșitul banilor. Astfel nu vei rămâne niciodată decoperit - nici pe card, nici în fața oportunităților care apar.

Fără sacrificii

Afli strategia care-ți va permite să-ți satisfaci capriciile și extravaganțele, fără ca nevoile tale curente să fie afectate.

Mentalitatea de prosperitate

Afli care e mentalitatea oamenilor prosperi și cum să o aplici și tu în fiecare zi.

Înscrie-te

Participă GRATUIT la eveniment!

20 Aprilie 2018, ora 18:00

ONLINE - primești link-ul de acces pe email

Despre trainer

Autorul #1 de dezvoltare personală al României

Este un deschizător de drumuri. El a inițiat în 1995 piața seminariilor deschise de dezvoltare personală și profesională organizând conferințe cu sute de participanți la Iași și București.

Andy e recunoscut pentru stilul dinamic și interactiv de prezentare, dar și pentru metodele originale pe care le-a dezvoltat și explicat în cele 7 cărți publicate până în prezent.

Proiectul său semnătură este Bootcamp University - prima școala completă de dezvoltare personală până la nivel de leadership, din România (peste 1000 absolvenți și 40 de traineri și coachi asociați).

Munca sa constă în dezvoltarea liderilor care doresc la rândul lor să formeze alți lideri. De aceea, a instruit și format în cariera sa peste 100 de traineri, speakeri și autori care astăzi organizează la rândul lor cursuri și conferințe în România.

Convingerea sa fermă este aceea că liderul complet este cel care evoluează fără să aștepte recunoaștere și dăruiește fără să aștepte recompensa.